STALLING 37

Werkwijze

Algemeen,
Stalling37 is voorzien van een electronische poort, waardoor alléén klanten toegang hebben tot de stalling. Hierdoor is Stalling37 voor geregistreerde klanten bijna vol continu open binnen de reguliere openingstijden. Klanten kunnen terecht van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 - 20.00 uur. Op zaterdag van 09.00 - 11.30 uur (fysiek iemand aanwezig). Let wel; dit geldt alleen voor klanten die in het bezit zijn van een 06-nummer en die hun voertuig zelf op het juiste vak c.q. box plaatsen.

Werkwijze:
Zodra u klant bent geworden en de noodzakelijke papieren hebt ondertekend, zullen wij U om uw 06-nummer vragen. U ontvangt dan van de stalling het 06-nummer van de toegangspoort.
* Zowel bij brengen als halen belt u het nummer van de toegangspoort en deze zal zich gedurende enkele minuten openen.
* Na toegang tot het terrein bent u in de gelegenheid om uw voertuig te stallen op het uw aangewezen vak c.q. box. U dient dus ZELF het voertuig op de juiste plaats te zetten.
* Voor het makkelijk plaatsen van uw voertuig wordt een MOVER ter beschikking gesteld.
* Voordeel van bovenstaande is dat U hierdoor vrij bent om te komen en te gaan wanneer U wilt en zo vaak U wilt per jaar.
* Bij geautoriseerde toegang bent u niet meer verplicht om het brengen en/of halen van uw voertuig via de site aan te melden.
* Door deze werkwijze kunt U uw box dus zien als een soort privé-plaats waartoe U bijna onbeperkt toegang toe heeft. 

Opmerking:
* Stallen van voertuigen voor eigen risico
* Uw voertuig dient verzekerd te zijn
* Gasflessen dienen verwijderd te zijn
* Disselslot verplicht

Met vriendelijke groet,

Stalling37